25 augustus 2011

Feestelijke 50e keer Handwerkcafé

Feestelijk en gezellig was het! De 50e editie van het Handwerkcafé Zwolle. Veel mensen hebben de weg gevonden naar het Stedelijk Museum om onder het genot van een hapje en een drankje te handwerken. Of om kennis te maken met het Handwerkcafé.

Dankzij publiciteit die het Handwerkcafé kreeg van de Weekkrant - de Peperbus en dagblad De Stentor is het Handwerkcafé volop in zicht. Dank daarvoor! Het is altijd fijn om media aandacht te krijgen voor een groep mensen die een passie delen en daardoor weer andere gepassioneerden te bereiken om samen  te genieten van handwerk en textiele werkvormen.

Dank ook aan alle medewerkers van het Stedelijk Museum Zwolle. Iedere maand leveren ze een bijdrage aan het realiseren van het Handwerkcafé. En dit maal in het bijzonder om deze middag feestelijk te onderstrepen.

Dit is ook het moment om te bedanken; Ria B, Carolien F en Truus S. voor de bijdrage van hap en drank.
Maar natuurlijk ook de mensen die gedurende de gehele afgelopen periode ons van lekkers hebben voorzien.

In de laatste maar zeker niet de onbelangrijkste plaats; alle deelnemers aan het Handwerkcafé. Met elkaar maken we dit uiteindelijk tot bloeiende en dierbare bijeenkomsten waar we de meest prachtige dingen creëren binnen de wereld van textiele werkvormen. Dat wat ons allen bindt. Het handwerk en passie voor naald en draad.

Op naar de 100!

    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten