11 september 2011

Hip en Handgemaakt markt

Het Grote Kerkplein in Zwolle stond gisteren in het teken van Hip en Handgemaakt.
Webwinkels Live!
Op deze dag werden artikelen aangeboden die normaalgesproken alleen via webwinkels te bestellen zijn. Er was een veelzijdig aanbod op basis van aardewerk en papier. Bijzonder veel quilt-, haak-, en breiwerk was te zien en te koop. Tassen van leer of rubber gepimpt met lintjes, bandjes en borduurwerk. En dit is nog maar een klein aantal voorbeelden.

Ben je niet in de gelegenheid geweest om te gaan, kijk dan eens op de websites van onderstaande deelnemers van Hip en Handgemaakt en laat je inspireren.

Een bijzonder vrolijk ingerichte kraam was er van Leona Design. Volop kleur! Hippe kleurrijke ontwerpen gemaakt van zachte materialen. Zij heeft ook een Bed&Breakfast met de toepasselijke naam Alegria.

Leona Design
Heel bijzonder in dit geheel was de presentatie van zelfgemaakte sieraden door
Zij combineert onder andere goud, zilver met parels en half-edelsteen en ontwerpt en creëert hiermee haar collectie unieke sieraden. In deze collectie zie je terugkerende vormen die door Petra zo uitgevoerd worden dat je wel haar handschrift erin herkent maar de werkstukken heel verschillend zijn.

Petra de Lange Sieraden

Geen textiele werkvormen maar het werk van Petra de Lange is ontzettend mooi en vooral draagbaar. En natuurlijk prachtig te combineren met kleding van angora, mohair of vilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten