03 februari 2012

Toneelclub Zandhove; Daar in het kleine café

De rozen-quilt gemaakt door een aantal deelnemers van Handwerkcafé Zwolle is in de eindfase. Het is een prachtig boeket geworden.

De quilt is, zoals eerder gemeld, gemaakt in het kader van het vijf-jarig bestaan van Handwerkcafé Zwolle, en tot stand gekomen met dank aan: Dieuwertje, Els, Henny, Hermien, Jenny, Lon, Ria B, Ria v.d. O, Thea en Carola.

Op 22 februari a.s. zal in  het Handwerkcafé Zwolle de quilt aangeboden worden aan toneelclub Zandhove. De toneelclub zal vertegenwoordigd worden door mevrouw J. van Luyk.

Handwerkcafé Zwolle wil niet alleen een ontmoetingsplek zijn voor liefhebbers van textiele werkvormen en handwerk. Maar voelt zich ook betrokken bij andere initiatieven in Zwolle en wil dat op deze manier ook tonen.

Zandhove is een locatie van Stichting Zorgspectrum Het Zand. Hier wonen cliënten met niet aangeboren hersenletsel. Een aantal cliënten, die verbonden zijn aan toneelclub Zandhove, verzorgt eenmaal per jaar een toneeluitvoering. Het toneelstuk wordt bedacht, geschreven én uitgevoerd door toneelclub Zandhove. De gehele productie is in eigen beheer.
Het toneelstuk, met de titel "Daar in het kleine café aan de haven"  wordt opgevoerd op zaterdag 3 maart, om 15.00 uur, in theater Capellenborg te  Wijhe.
Het belooft een bijzonder romantische aangelegenheid te worden.

De kaartverkoop start op maandag 6 februari aan de receptie van Zandhove, Hollewandseweg 17, 8014 BE Zwolle. Telefoonnummer 038 4687600. Let op: VOL is VOL!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten