12 maart 2012

Wordt feestelijk en gezellig!


Woensdag 28 maart is Handwerkcafé Zwolle jarig. Het belooft weer een gezellige middag te worden vanaf 13.30 uur in het Atelier van het Stedelijk Museum Zwolle.
Het Handwerkcafé is en blijft dé ontmoetingsplek voor liefhebbers van handwerken en textiele werkvormen.  Gedurende de afgelopen jaren is gebleken dat handwerken letterlijk én figuurlijk verbindt. Deze middag zal daarop geen uitzondering vormen.

Misschien ben je bij de presentatie van Handwerkcafé Zwolle geweest tijdens Internationale Vrouwendag 2012, ook in Zwolle, en ben je helemaal geïnspireerd om ook te beginnen.
Wil je instappen in de wereld van naald en draad ben je van harte welkom en helpen we je op weg voor een mooie ontdekkingstocht  in de wereld van textiele werkvormen. Het is géén cursus maar er is ontzettend veel kennis aanwezig op je te leren breien, haken, borduren of quilten.
Ben je deze weg al ingeslagen maar heb je vragen, dan kunnen we je verder helpen.
Breng wel je eigen materialen mee om mee te werken of werk verder aan het textielproject waar je al aan begonnen bent.

Er kan volop gewerkt en gekletst worden onder het genot van hapje en drankje. We maken er met z'n allen een gezellige middag van. Maar vooral ook  'mooie'  komende jaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten