19 april 2012

Extra Handwerkcafé Zwolle

Morgen, 20 april, zal Handwerkcafé Zwolle aanwezig zijn tijdens de feestelijke afsluiting van De Week van de Verbinding 2012.

In SAMEN, Nieuwe Markt 1a, wordt vanaf 17.00 uur een programma gepresenteerd geïnspireerd op De Wereld Draait Door.... Compleet met tafelheer, Marius Woldberg, en side-kicks, waaronder burgemeester Henk Jan Meijer. Het voltallige college van B&W is er. Tijdens De Week van  de Verbinding is het college 'de stad in geweest'. Bij organisaties, verenigingen en heeft deelgenomen aan samenwerkingen tussen groepen. Tijdens dit progemma zullen er gesprekken en veel entertainment zijn en wordt er teruggekeken op afgelopen week.

Handwerkcafé Zwolle is ook aanwezig. Je kunt bij ons aanhaken en meebreien. Als je je eigen werk meebrengt kun je daaraan verder werken, maar er zullen ook enkele wildbreisels liggen. We nodigen je hierbij uit om met ons mee te doen en van het hele programma te genieten. Na het programma is er gelegenheid voor een drankje en hapje en het gesprek voort te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten