11 april 2012

Week van de Verbinding 2012 - Zwolle


De week van de verbinding 2012 gaat van start. Van 17 t/m 20 april staat de stad bol van activiteiten waaraan alle Zwollenaren kunnen deelnemen. Deze week wordt feestelijke opening met de eerste Zwolse Verbindingsspelen 2012.
Deze speciale activiteit is mogelijk gemaakt door Sportief Zwolle, SportService Zwolle, voetbalvereniging CSV'28 en Regionaal Onderwijs Centrum Landstede. Tijdens de Verbindingsspelen staat niet alleen de sportieve prestatie, maar ook het samenwerken en ontmoeten centraal.

Samen meer mogelijk maken; De speciale Verbindingsdag 2012
Op woensdag 18 april is het Verbindingsdag in Zwolle. Doe, praat en eet mee! Activiteiten op deze dag: stadspicknick, Twiner, Hanzelab special rondom 3 projecten.
De dag wordt samen met Hanzelab Zwolle, @038picknick en Twiner georganiseerd. Sociale media spelen die dag een centrale rol. Ideeën uitwisselen, samenwerken, netwerken en nieuwe verbindingen leggen staan centraal deze dag.

Lunch mee met B&W!
Neem je lunchpakket, collega's, vrienden en/of familieleden mee en kom op woensdag 18 april om 12.00 uur naar park Eekhout voor een gezellige en duurzame stadspicknick. Iedereen is welkom! Ontmoet burgemeester en wethouders en ga met hen in gesprek. Heb je een picknickkleed of een tafellaken die jij niet meer gebruikt? Neem deze dan mee! Tijdens de picknick wordt namelijk een start gemaakt voor het grootste en kleurrijkste picknickkleed ooit...

Kijk voor alle evenementen gedurende deze week op deze site!


Zal deelnemen aan de afsluitende feestelijke avond in bijzondere setting bij SAMEN, Nieuwe Markt 1a.
Een interactieve show gepresenteerd door Marius Woldberg. Sidekicks: Burgemeester Henk Jan Meijer en Arjan Kok (Fietstaxi Zwolle).

Een terugblik op de Week van de Verbinding met diverse tafelgasten. Een optreden van 5 musici van het het Koperkwintet van het Nederlands Symfonieorkest. De gedichtenmakelaar draagt een verbindend gedicht voor. Gezellige smartlappen van Reinder en de Reinettes, en de Handwerkcafé Zwolle (2.0) komt met een verrassing!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten