15 mei 2012

WAK 2012 - Montmartre Zwolle


Op zaterdag 9 juni wordt het Assendorperplein in Zwolle vanaf 12.00 uur weer 'Montmartre'
Hier zullen verschillende kraampjes staan en kunstzinnige activiteiten zijn. Dit alles in het kader van de Week van de AmateurKunst 2012 - WAK.
Er zullen kunstenaars eigen werk tonen en verkopen. Maar ook zijn er sneltekenaars, living statues,  straattheater en natuurlijk zang en dans.

Handwerkcafé Zwolle is ook aanwezig op Monmartre Zwolle. Er zal een kraam gevuld worden met werkstukken gemaakt door deelnemers aan Handwerkcafé Zwolle. Werkstukken gemaakt in veel verschillende technieken en met heel diverse materialen. De maaksters van deze stukken zijn ook aanwezig en kunnen toelichting geven op het getoonde werk.

Een deel van het terras van wijkcentrum de Enk wordt omgetoverd tot Openlucht-Handwerkcafé.
Hier kun je aanschuiven om mee te doen. Verder te werken aan je eigen, meegebrachte, werk of breien / haken aan wildbreisels en -haaksels die hier zullen zijn. Doe een graai in de wolmand en werk verder in een kleur en techniek die je leuk vindt.

Kun je niet haken of breien en vind je het leuk om te leren, kun je ook bij Handwerkcafé Zwolle terecht. Vandaag, 9 juni, of iedere vierde woensdag in de maand in het Atelier van het Stedelijk Museum Zwolle.

Natuurlijk informeren we je graag over diverse technieken binnen het handwerk. Uiteenlopende technieken die bij het borduren, quilten of een andere discipline worden gebruikt.
We maken je graag wegwijs in de wereld van textiele werkvormen.

Samen met andere (textiel)kunstenaars zorgen we ervoor dat Montmartre Zwolle op 9 juni a.s. bruist van kunst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten