29 juni 2012

Kikkers & Padden; Kom je ook?

Morgen, zaterdag 20 juni wordt er op Kinderboerderij Samenzó een open dag georganiseerd. De dag begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00.
De schapen, van het ras Ouessant,  van kinderboerderij Samenzó zullen dan geschoren worden.


Handwerkcafé Zwolle zal aanwezig zijn om op deze dag, die ook in het teken van wol staat, een doorlopende demo te verzorgen over vilten.

Verder zullen er veel activiteiten zijn. Activiteiten die allemaal met het Thema van 2012 te maken hebben; Kikkers & Padden. Je kunt boetseren, met papier werken en schilderen met begeleiding. Er is een kikker-race en een reuze kikker. En je kunt naar kikkerverhalen luisteren. Ook zijn er twee ponykarren waar je een ritje mee kunt maken. Of een ritje op de rug van de bijzondere Poitou ezels. Aan de activiteiten kun je deelnemen voor € 0,50 per activiteit. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan Kinderboerderij Samenzó.
Het is een spannende kinderboerderij. Met kronkelpaadjes, een kijkroute, volop dier-aai-mogelijkheden. Geen dieren in kleine hokjes, maar in een natuurlijke omgeving waar ze volop bewegingsvrijheid hebben. Bovendien is alles is goed toegankelijk voor kinderen maar ook voor rolstoelen en rollators.

Lees hier alles over de doelstelling van kinderboerderij Samenzó

Geen opmerkingen:

Een reactie posten