04 juni 2012

WAK 2012 - Laatste hand

De voorbereidingen zijn in volle gang! De laatste hand wordt gelegd aan borduurwerken en quilts. Er wordt nog volop geklost, gehaakt en gebreid. Veel werkstukken in deze technieken en meer zal zaterdag 9 juni te zien zijn op Montmartre in Zwolle (Assendorperplein) vanaf 12.00 uur.

  • Gedurende deze dag zal een demonstratie kantklossen. voor alle leeftijden, gegeven worden. 
  • Voor de kleintjes - en iedereen die het leuk vindt - is er een MEGA-punnik en kleine punnikklosjes waarop de deze techniek kunt leren. Met het resultaat kun je weer van alles maken of pimpen. 
  • Wil je leren breien? Dan is dit je kans. Je kunt 'gaan' voor het enige echte Handwerkcafe Zwolle - breidiploma. 
  • Heel veel textiele werkvormen zullen tentoongesteld worden. Waarbij gebruik is gemaakt van uiteenlopende materialen in verschillende technieken.

Kortom, er is te veel om op te noemen wat er door Handwerkcafé Zwolle gepresenteerd gaat worden.

Kom genieten en / of  haak aan en doe mee in het OPENLUCHT-HANDWERKCAFÉ. Laat je meevoeren in de wereld van textiele werkvormen.

De Z van Zwolle?
Net bezig met de Z. Toeval?

Druk, druk, druk. Bekijk het
resultaat op de 9e!
Op Montmartre Zwolle zullen ook diverse andere kunstenaars hun werk tonen en laten horen. Kom en laat je vollopen met kunst en cultuur! 
Zaterdag 9 juni vanaf 12.00 op het Assendorperplein in Zwolle.

De WAK is inmiddels met veel creativiteit en vrolijkheid van start gegaan. Een week vol KUNST! Wil je kennis maken met muziek, theater of verhalen vertellen, kijk hier voor meer informatie over WAK-activiteiten in Zwolle.


Wil je zien wat er in jouw gemeente te doen is tijdens de WAK! Klik dan hier voor de landelijke agenda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten