02 juli 2012

B en W Zwolle gestrikt

In de week van 17 t/m 20 april van dit jaar vond de Week van de Verbinding 2012 in Zwolle plaats.
Handwerkcafé Zwolle is uitgenodigd om zich te presenteren tijdens de feestelijke afsluiting op vrijdag 20 april j.l.. Deze avond is in Samen georganiseerd in een setting als De Wereld Draait Door!


Handwerkcafé Zwolle voelt zich verwant met het thema verbinding. We verbinden vezels tot draden, draden tot stoffen en vervolgens versieren we die stoffen. Maar dat is niet het enige. Handwerkcafé Zwolle is een platform voor ontmoeting voor mensen die de passie voor naald en draad delen. Deze passie verbindt de bezoekers met het Handwerkcafé. Van daaruit worden vele verbindingen, lees ook vriendschappen, gelegd om onze verworven plek in de maatschappij te delen met andere organisaties. Zorgspectrum Het Zand - Zandhove in Zwolle en Samenzó in Staphorst zijn recente voorbeelden.

De presentatie in Samen gaf Handwerkcafé Zwolle een prachtige gelegenheid zich voor te stellen aan stadsbestuurders en stadsgenoten.


De link tussen DWDD en Zwolle Draait Door was al gauw gelegd. Namelijk: de gebreide stropdas die tegenwoordig veel in beeld gebracht wordt door Mattijs van Nieuwkerk. Want, de gebreide stropdas is bezig met een enorme come-back! Er is voor Henk Jan Meijer, burgemeester van Zwolle, een moderne kashmir / zijde das beschikbaar gesteld voor deze bijzondere gelegenheid door Cravatta Pelliano. (De jongens achter de das van Matthijs!!)


Een aantal betrokken dames van Handwerkcafé Zwolle hebben zich ingezet om voor het voltallige College van B&W Zwolle een stropdas te breien in de stadskleuren.
Inmiddels is het voltallige College van B&W Zwolle op de foto gegaan ter ere van Handwerkcafé Zwolle. Zij dragen Dé Das. D'as pas Verbinding!
Op de foto v.l.n.r:
Dhr. Oenze Dijkstra, Dhr. Filip van As, Dhr. René de Heer, Dhr. Henk Jan Meijer (Burgemeester), Mw. Nelleke Vedelaar, Dhr. Gerrit Piek, Dhr. Erik Dannenberg.

Dank jullie wel voor de mogelijkheid om Handwerkcafé Zwolle zo in de spotlights te kunnen zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten