27 november 2012

British Fashion Award 2012 - BFA

Vanavond is in het überhippe Savoy Hotel en Theater in hartje Londen de uitreiking geweest aan dertien gelukkige prijswinnaars van de BFA (British Fashion Awards) 2012.


Stella McCartney de grote winnaar tijdens uitreiking British Fashion Award. Zij kreeg twee awards. Eén voor Designer of the Year én een voor Designer Brand of the Year.


Juryrapport Designer of the Year: "Het ultieme eerbetoon aan de, erkend en internationaal geprezen, leidend Brits designer van couture, ready-to-wear,  knitwear en accessoires, die de mode geleid heeft gedurende het afgelopen jaar in het Verenigd Koninkrijk en ook internationaal."

Juryrapport voor Designer Brand of the Year: "Een toonaangevend gevestigd Brits Design merk dat uitblonk en een impact heeft gehad op het internationale mode-toneel in het afgelopen jaar."

Onder de gasten bevonden zich; Samantha Cameron, Sarah Burton, Valentino en scheidend voorzitter van de British Fashion Council, Harold Tillman. Hij ontving een bijzondere prijs voor zijn bijdrage aan de groei in de britse mode-industie, nationaal én internationaal, tijdens zijn periode als voorzitter.


Diverse awards zijn uitgereikt; Uitstekende Prestatie in Mode, het Model van het jaar 2012 en The British Style Award.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten