11 december 2012

Voorjaar in / op je hoofd!Handwerkcafé Zwolle heeft alle voorbereidingen klaar voor de winterse-verrassings-workshop. Het belooft weer een gezellige middag te worden. Veel inspiratie, gezelligheid en dat onder het genot van koffie / thee met iets lekkers.

Mocht je helemaal niet into de winter zijn word je al een mogelijkheid geboden om het voorjaar in of op je hoofd te krijgen!
Dit bericht verscheen. Ten eerste leuk om een aardbei-muts te ontwerpen en te maken. Maar ook om 'in het echt' de beleving rondom de aardbei te ondergaan!

Iedereen die me vóór 10 januari 2013 een mooie aardbeienmuts stuurt krijgt een uitnodiging om in 2013 gratis deel te nemen aan één van de real life Aardbei College Dagen van de Aardbeienacademie, t.w.v. € 59,- Dat is inclusief een pakketje aardbeiplanten, aardbeien of andere aardbeiproducten.

De maker van de allermooiste aardbeienmuts krijgt bovendien het boek Smaakvrienden Fruit van Angélique Schmeinck van me cadeau.www.smaakvrienden.nl

Mijn adres vind je op www.aardbeienacademie.nl

Informatie over de Aardbeien College Dagen van 2013 komt in januari op onze website. Veel succes met breien of haken! Alle mutsen zullen straks worden geshowd op de website van de Aardbeienacademie


Deze aardbei is te koop via
www.dinohaven.com
$ 34,99


Geen opmerkingen:

Een reactie posten