04 april 2013

Koninginnedag - Wildbreien is FEEST

Voorbereidingen in de wijk Assendorp (Zwolle) voor de viering van Koninginnedag zijn inmiddels in volle gang. Op Koninginnedag worden de lantaarnpalen op het Assendorperplein in een feestelijke outfit gestoken.
Outfits van wildbreisels. Hier moet uiteraard een en ander aan voorbereid worden. De breisels moeten tenslotte steek voor steek gemaakt worden.
Op de dag zelf worden de lantaarnpalen versierd en zullen er ook ongetwijfeld vele steken gebreid worden.


Om deze feestelijke aanblik te kunnen realiseren zijn mensen in Assendorp nog wel op zoek naar wol. Misschien ligt er bij jou nog een en ander aan materiaal waarvan je denkt, daar kom ik nóóit meer aan toe om het te gebruiken! Dan kun je dit materiaal doneren en wordt het voor dit project gebruikt.
Draad met een hoog acrylgehalte is prima. Dat zakt namelijk bij de eerste regenbui niet uit. Al gaan we er natuurlijk vanuit dat vanaf midden april de zomer in volle gang is....

Je kunt je materialen onder vermelding van Koninginnedag Assendorp - Wildbreien (Marjon) inleveren bij Rits In, Assendorperstaart 105, 8012 DH Zwolle. Zij verlenen hun medewerking om de materialen tot gebruik op te slaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten