05 mei 2013

Review

Ook in april zijn er weer mooie werkstukken gemaakt. Uiteenlopende werken waarbij gebruik gemaakt is van diverse technieken. Breien, haken, borduren en quilten zijn hiervan voorbeelden.

Een heerlijk uitziende bonbon!
Deze 'bonbon' is versierd met uiteenlopende borduursteekjes en gemaakt door Thea S. En dat is niet het enige! Thea heeft ook deze prachtige quilt gemaakt.


Deze quilt is gemaakt naar een quilt along in Quiltmania.Thea S. en Lon P. hebben beiden dit project met een prachtig eindresultaat gevolgd. Je ziet dat met hetzelfde patroon en heel verschillende materialen tot een heel ander resultaat leidt.

Op de weblog van Berthi zijn heel veel merklapjes te zien die gemaakt zijn met het thema inhuldiging.
Ria B. liet zich hierdoor inspireren om ook een 'K(r)oningsmerklapje' te maken.


Vouwpatchwork in miniformaat. Annie W. houdt zich hier mee bezig. Zij houdt van kleine, kleurrijke projecten. Ook haar tasjes zijn schattig!


Voor de allerkleinste. Maria V. is bezig om voor de allerkleinste, op komst, een lakenset te maken. Mooie combinaties maakt ze. Bomen met gehaakte kronen, maar ook bossen bloemen in oranje/geel combinatie.


Dat iedereen veel plezier kan beleven aan borduren en de gezelligheid in Handwerkcafé Zwolle blijkt uit onderstaand project. Deze vlinder is gemaakt door Carolien.Breien, ook heel leuk!


De handige retro-breibol dook ook op!Ziet eruit alsof Bep D. aan een heel groot quilt-project begint....
Deze keer veel foto's. Er is iedere keer ook zó veel moois te zien. En, niet onbelangrijk, er wordt heel veel informatie uitgewisseld. Iedere keer is Handwerkcafé Zwolle leerzaam en bovendien erg gezellig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten