17 september 2014

Open Zomen Festival

In Handwerkcafé Waddinxveen houdt men zich ook volop bezig met Randje per Week en de Handwerken van Marken. Na de zomer van 2014 starten zij een nieuw project en wel het

Open Zomen FestivalJe kunt dit project volgen via de Facebookpagina en via Pinterest en YouTube waar Handwerkcafé Waddinxveen dit project presenteert.

Zij zeggen het volgende:

Vroeger op school was het al leuk, een open zoompje borduren... Verder dan de meest simpele open zoom kom je dan niet. Als je denkt "dat wil ik ook kunnen maken" is dit je kans. Het lijkt vaak moeilijk maar daar gaan we nu iets aan doen!

We nodigen elke handwerkster uit ons te volgen op onze ontdekkingsreis door de wereld van het open naaiwerk en al doende te leren hoe je deze vorm van borduren zelf  toepast.

Alle informatie verschijnt in wekelijkse afleveringen op ons blog,
Elke week stellen we een open zoom voor. Met daarbij de uitleg, foto's of een link naar een foto, filmpje of een tekening die we op internet vonden.
We baseren ons op deze bronnen én op een groot aantal boeken en tijdschriften. Bronvermeldingen worden geplaatst. Handwerkcafé Waddinxveen huldigt het principe dat auteursrechten dienen te worden gerespecteerd.

Wij zijn heel enthousiast en zijn er daarom zeker van dat we vanaf 1 september een schooljaar lang elke week een open zoom kunnen presenteren. Er komen dus minstens 40 open zomen aan bod en als we er dan nog niet genoeg van hebben, volgen er misschien wel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten