14 januari 2015

Randje per Week Meeting Point II

Handwerkcafé Zwolle en Atelier Soed Idee organiseren Randje per Week Ontmoetingsmiddag op Zaterdag 24 januari. Vanaf 13.00 uur ben je heel erg welkom in het Atelier van Stedelijk Museum Zwolle. Hét meeting point voor alle Randje per Week of andere borduurliefhebbers.

In 2013 is Annelies haar enorme verzameling borduurwerken ingedoken en heeft de leukste randjes uitgezocht , die vervolgens door Simone zijn omgezet naar een borduurpatroon. Het werden uiteindelijk 106 ! borduurrandjes voor het jaar 2014. In het boekje Randje per Week zijn alle randjes op een rijtje gezet.

Wegens enorm succes gaat Randje per Week door in 2015!
Iedere week worden er, op zaterdag, patronen gepubliceerd  op deze pagina

Werelwijd doen er duizenden mensen mee aan Randje per Week. Een aantal mensen volgen de patronen zoals afgebeeld, anderen geven er een eigen interpretatie aan. Dat betekent dat er geen werkstuk gelijk is!


Op zaterdag 24 januari 2015 organiseren het Handwerkcafé Zwolle en Atelier Soed Idee, samen een Randjes-ontmoetingsmiddag.

In het Atelier van het Stedelijk Museum, Melkmarkt 41 in Zwolle, ben je vanaf 13.00 uur van harte welkom om andere Randjes-borduursters te ontmoeten, elkaars werk te bewonderen en aan je randjes (of ander werk) te borduren.
Dit alles onder het genot van koffie of thee met wat lekkers. Uiteraard kun je ook de benodigde materialen aanschaffen. Aanmelden kan via webwinkel Soed Idee.
Kosten € 7,50 per persoon die je ter plekke kunt voldoen.

Randje per Week is een initiatief van Simone de Jong van Atelier Soed Idee en Annelies van den Bergh.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten