04 november 2016

Haakathon bij Rits in

Op zaterdag 19 november organiseert Rits In samen met de Leprastichting de Haakathon.De Rode Kater is op patroon gezet (ontworpen door DenDennis). Je weet wel, de Rode Kater uit Jan, Jans en de Kinderen.
Jan Kruis, de bedenker van dit bekende stripverhaal is ambassadeur van de Leprastichting. Haakpatronen, haakgaren (gesponsord door fourniturengroothandel G Brouwer & Zn - Fournituren Groothandel) en donatiekaarten zijn aanwezig.

Je vraagt vrienden, familie en collega’s om jouw deelname aan de Haakathon te sponsoren door (eenmalig) een donatie van minimaal 10 euro aan de Leprastichting te doen. Als bedankje ontvangt deze sponsor je unieke, zelfgehaakte kater of teckel.

Ook kun je je laten sponsoren door bijvoorbeeld een mail te sturen naar je achterban met de link www.lepra.nl/aanhaken. Hier kunnen ze een éénmalige donatie doen voor de Leprastichting. Als deelnemer aan de Haakathon, mag je het patroon na afloop houden (waarde € 5,00).

Doe mee, laat je sponsoren en geef je gehaakte kater cadeau om geld op te halen voor leprabestrijding. Er wordt in 2 rondes gehaakt, van 10.00-12.00 uur en van 14.00-16.00 uur. Meld je dan aan via info@ritsin.nl

De Haakathon is voor zowel beginnende als gevorderde haak(st)ers en vindt plaats bij:
Rits in
Assendorperstraat 105
Zwolle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten