08 september 2018

Soms stroomt

"Soms stroomt mijn hoofd over van leukigheid" zei Yvonne vanmiddag terwijl we allen druk doende waren nieuwe vormen en structuren te ontwikkelen en te maken tijdens de workshop Freeform Crochet.
Lookie-Lookie op de achtergrond
Onze prachtige locatie in BrainZ is mede een grote inspiratiebron om met vrije vormen aan de slag te gaan.

Deze middag stond, dat is inmiddels traditite, onder leiding van Mathilde Jongbloed, kunstenaar en docent textiele werkvormen.
Wij zijn heel blij met deze creatieve juf, die het vakmanschap (inclusief didactische vaardigheden) tot in alle vingertoppen beheerst.
Zij leert de deelnemers over kleurgebruik, structuur, textuur en vorm en beeld in, in dit geval, het haakwerk. Hoe te kijken en out of the box te denken over het werk dat je maakt.

















Bovendien zijn dit heel gezellige middagen waar iedereen ervaringen en kennis deelt om het uiterste uit jezelf en elkaar te halen. En dat alles onder het genot van goede koffie en lekkere dingen.

Voorafgaand aan het middagprogramma is er geweven door beginnende wevers. Een ketting gemaakt op een Ashford 40, aanlsuitend een heel stuk geweven en er is verder geweven op een Ashford 25 waar de ketting net was opgezet.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten