16 mei 2019

Nieuw busstation Zwolle

Gisteren waren de dames van Veldhoven, van Nieuwenhuizen, Ollongren en de heer Boerman (provincie Overijssel) op bezoek in Zwolle. Op onderstaande foto's zie je dat het gezelschap op het nieuwe busstation staat.

Ze staan daar onder de nieuwe overkapping. Deze overkapping is ontworpen door een aantal Zwolse kunstenaars en het originele ontwerp is te zien bij BrainZ (Lübeckplein 68) waar het aan de muur hangt. 
In het ontwerp zijn veel bekende of belangrijke plekken in Zwolle verwerkt. 
Zo is er o.a. te zien; De Peperbus, De Fundatie, De Sassenpoort, Michaël, het Stadhuis, de Wijndragerstoren en Thorbecke. 
Kortom, dit is Zwolle



Op foto vlnr Stientje van Veldhoven (staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat), Cora van Nieuwenhuizen ( Minister van Infrastructuur en Waterstaat ) en Kajsa Ollongren (minister Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties).

Hieronder een FB bericht van Spoorzone 038.
Spoorzone 038 is het gebied waar 'onze'  locatie BrainZ gevestigd is.

"Zwolle is een stap 👟 in stedelijkheid aan het zetten", vertelde Spoorzone wethouder Ed Anker in het bijzijn van Bert Boerman van Provincie Overijssel aan minister Kajsa Ollongren van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en aan minister Cora van Nieuwenhuizen en staatssecretaris Stientje van Veldhoven van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. "In de Spoorzone in Gemeente Zwolle komen alle opgaven samen, denk aan wonen🏘, economie, klimaat, mobiliteit🚍🚲🚙🚞, et cetera. Hier komen de nieuwe concepten. Het is niet voor niets dat er belangstelling is van toonaangevende, landelijk bekende bedrijven en organisaties om zich hier te vestigen", aldus wethouder Anker.

Vraag je je nou af wat dit met Handwerkcafé Zwolle te maken heeft?
Lees het hierop volgende artikel dat binnenkort geplaatst wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten