18 januari 2020

Textielfestival Leiden - mei 2020

Onderstaande tekst is gestuurd door de organisatie van het Textielfestival dat in mei 2020 in Leiden georganiseerd wordt.


Het gaat nu echt opschieten! 

Van 13 tot en met 16 mei is er het vijfjaarlijks Textielfestival in Leiden.
De voorbereidingen zijn in volle gang en één en ander begint nu echt vorm te krijgen. Het belooft weer erg mooi te worden met dank aan de organiserende verenigingen.

In de aanloop naar het festival wordt ook een planning gemaakt voor de inzet van vrijwilligers in de Pieterskerk. Als kloppend hart van het festival zal het in de kerk bruisen van de activiteiten en daar zijn veel helpende handen bij nodig! Tijdens de dagen van het festival zijn er veel verschillende taken te vervullen.

Onze oproep is dan ook om je aan te melden als vrijwilliger! 

Er is afgesproken dat alle vrijwilligers in elk geval één hele dag beschikbaar zijn. (meer dan één mag natuurlijk ook, maar steeds een hele dag) Je wordt die dag op meerdere plaatsen en voor verschillende taken ingezet zodat er wat afwisseling in zit.

Wat krijg je er voor? 
Je krijgt je reiskosten vergoed en gratis toegang op één van de andere dagen van het festival.
En natuurlijk een mooie, gezellige dag op een prachtige locatie met vast en zeker bijzondere ontmoetingen ! Er zijn veel vrouwen nodig, dus doe mee!

Aanmelden kan via vrijwilligers@textielfestival.nl

Je krijgt dan een aanmeldformulier waar je je gegevens en een aantal voorkeuren kunt opgeven. Het formulier voldoet aan de eisen binnen AVG.

Demonstreren van een techniek
Heb jij een techniek in de vingers die je wilt demonstreren tijdens het festival? Of weet je iemand die dat zou willen? Daarvoor kun je je aanmelden bij  hedwighartmans@hotmail.com




Geen opmerkingen:

Een reactie posten