05 juni 2020

Koning en Koningin feliciteren geslaagden

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben donderdag alle geslaagde examenkandidaten gefeliciteerd. Het koningspaar deelde op social media een videoboodschap waarin ze de bijzondere examenlichting toespreken.

De koningin zegt: „Het is natuurlijk een hele rare afronding van jullie middelbare schooltijd. Geen feestjes, geen reizen met vrienden, écht kunnen vieren dat jullie diploma is gehaald.”
De koning: „Desalniettemin, hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma. Jullie zijn natuurlijk van een bijzonder jaar, het coronajaar, dat nemen ze je ook niet meer af. Geniet ervan, en veel succes met studie, werk of wat je hierna ook gaat doen. Succes. Gefeliciteerd.”

Maar
kijk naar de foto van het ANP die hierbij op verschillende plaatsten gepost is.


Maxima draagt een bijzonder ensemble. Het ensemble lijkt heel erg op de kleding uit de collectie van Ien Rappoldt die wij van dichtbij hebben kunnen bekijken.
Jasje, op het eerste oog van zijde,  met ruim vallende mouwen met een klok die ook weer versmald wordt door een geborduurd bandje. En ook op het jasje geborduurde elementen die deels onder de ruime sjaalkraag wegvallen. Het lijfje van de jurk of top is rijkelijk geborduurd met motieven in een kleurstelling zoals we die vaak zien in Zuid West China.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten