08 juni 2020

Start na opgelegde pauze

Het is al een tijd geleden dat Handwerkcafé Zwolle open was. We hebben een rare tijd achter de rug. Bij een groot aantal mensen heeft COVID-19, het Coronavirus, goed om zich heen gegrepen en op diverse fronten diepe sporen nagelaten.
Ondanks dat op dit moment ongeveer 5.5% van ons antistoffen heeft en de regels enigszins versoepeld zijn, zullen we toch nog wel even in de 1.5 meter maatschappij rondstappen. Met alle voorzorgsmaatregelen die daarbij horen.

De toekomst zal nog leren hoe wij op de beste manier  - met nieuwe regelgeving - de draad weer voorzichtig kunnen oppakken en moet blijken wat de beste manier zal zijn.

Hoe mooi zou het zijn elkaar weer te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en elkaars werk of projecten te zien.
Daarvoor is een inventarisatie nodig om te kijken hoe we een en ander kunnen organiseren.

Het idee is om op beide locaties; in ons atelier Bij BrainZ aan het Lübeckplein en in de Stadkamer elkaar weer kunnen ontmoeten.

Bij BrainZ is op dit moment nog voor publiek gesloten maar Handwerkcafé Zwolle kan in kleine bezetting wel plaatsvinden. En wel één woensdagmiddag per maand en op één zaterdagmiddag per maand. De data volgen later. Het maximum aantal bezoekers is hier: 8

In De Stadkamer zijn nog aangepaste openingstijden voor publiek. Handwerkcafé Zwolle kan op deze locatie wel weer beginnen maar niet tijdens de reguliere, aangepaste openingstijden.
Hiervoor zal voorlopig een ochtend gekozen gaan worden, waarschijnlijk op woensdag. Ook hiervoor wordt later een datum bekend gemaakt.
Het maximum aantal bezoekers voor Handwerkcafé Zwolle is hier: 6

Data voor beide locaties volgen zo spoedig mogelijk ná de reacties die we van jullie ontvangen.
Laat per mail ( handwerkcafezwolle@hotmail.nl ) weten of ook jij weer wilt starten. Dan kan er een plan gemaakt worden hoe we het verder uitwerken en kunnen we een aantal data in de betreffende agenda's zetten.

Blijft gelden dat wanneer je verkouden bent, je je op welke manier dan ook niet fit voelt, af te zien van een bezoek aan Handwerkcafé Zwolle.

We horen graag van je!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten