14 september 2011

Foute Kersttrui voor een Goed Doel

Ben je in Amerika een beetje bekend? Dan wil men rond de kersttijd graag gezien worden in een ′foute kersttrui′. Een trui, zoals je die wellicht kent uit de film Bridget Jones. Dit jaar wordt dit dé trend in Nederland volgens ingewijden!

Bij deze actie wordt iedereen opgeroepen een foute kersttrui te maken voor zijn/haar favoriete BN-er.

Film:  Bridget Jones
Onder het motto: een ′foute kersttrui voor een goed doel′ worden de truien geveild. De opbrengst wordt tussen 18 t/m 24 december 2011 aangeboden bij het Glazen Huis van 3FM Serious Request, dat dit jaar in Leiden staat.

De eerste presentatie en veiling vindt plaats tijdens KerstCreaties, de kerst- en winterfair, die van 3 t/m 6 november in de Brabanthallen ′s-Hertogenbosch plaatsvindt. Bovendien proberen ze elke dag een BN-er uit te dagen een van de ingezonden truien in ontvangst te nemen. De overgebleven truien én de nieuwe inzendingen worden op een later tijdstip geveild.

Wat is het Glazen Huis?
3FM Serious Request is een jaarlijkse geldinzamelingsactie voor het Rode Kruis. Hierbij worden DJ′s van radiozender 3FM 6 dagen lang zonder eten in Het Glazen Huis opgesloten. Tegen betaling draaien de DJ′s dan verzoeknummers.

Doel Serious Request 2011
3FM en het Rode Kruis zetten zich tijdens Serious Request 2011 in voor moeders die beschadigd zijn door oorlog of conflicten. Lees hier meer over dit goede doel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten