31 mei 2012

WAK van start!

Vanavond gaat de WAK - Week van de AmateurKunst - van start in Zwolle. Met een kleurrijke Reuzenparade door de Diezerstraat die om 19.00 uur van start gaat. Een parade met zang, dans en theater.
De officiële opening van de Week van de AmateurKunst als ook Zwolle Unlimited zal plaatsvinden op vrijdag 1 juni en verzorgd worden door burgemeester Henk Jan Meijer.

Gedurende deze week staat Zwolle bol van activiteiten. Zang, dans, theater, musical, verhalenvertellers, koren, harmonie & fanfare en, natuurlijk, textiele werkvormen. Hier kun je het progamma bekijken.


Zaterdag 9 juni waan je je op Montmartre -  op het Assendorperplein.  Een plein vol kunst, dans, muziek en circus.
Handwerkcafé Zwolle organiseert daar op het terras van De Enk een Openlucht Handwerkcafé. Je bent heel erg welkom om ook deel te nemen. Je kunt werken aan eigen werkstukken die je al 'onder handen hebt' maar je kunt je ook laten inspireren en meedoen met aanwezig materiaal. 
Er worden demonstraties gegeven in kantklossen, borduren, haken, breien, quilten en megapunnik.

Kinderen kunnen gaan voor het enige echte Breidiploma of leuke pompoms maken.

Op een lange kraam naast het Openlucht Handwerkcafé liggen veel uiteenlopende werkstukken gemaakt door deelnemers van Handwerkcafé Zwolle. Werkstukken gemaakt met uiteenlopende materialen en waarbij diverse technieken zijn toegepast. Enkele textiele werkstukken zullen te koop worden aangeboden. Kom kijken en laat je inspireren door het grote aanbod en de mogelijkheden binnen de wereld van textiele werkvormen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten