20 maart 2013

Helaas

Gedurende het afgelopen weekend hebben jullie kunnen stemmen op sociale initiatieven in het land in de zoektocht naar Kroonappels van het Oranje Fonds.
Handwerkcafé Zwolle was één van die initiatieven in de zoektocht.
Helaas gaat  Handwerkcafé Zwolle niet verder mee in deze zoektocht. Op andere sociale initiatieven in Zwolle zijn meer stemmen uitgebracht.

Dank aan iedereen die een stem heeft uitgebracht aan Handwerkcafé Zwolle.

Handwerkcafë Zwolle wenst de initiatieven in Zwolle die nog in de race zijn, veel succes!

Hieronder kun je het bericht lezen  dat is binnengekomen van het Oranje Fonds.


Uw organisatie doet mee aan onze zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. Afgelopen weekend was het stemweekend. Maar liefst 142.872 mensen brachten hun stem uit. Zoveel aandacht voor maatschappelijke initiatieven om de Jeugd of de Buurt beter te maken, of voor mensen die De Helpende Hand reiken naar anderen, is overweldigend.

Helaas is er in uw gemeente vaker op een ander initiatief gestemd dat op het uwe. Hiermee eindigt dus uw deelname aan de zoektocht naar de Kroonappels. We hopen dat u er toch met plezier aan heeft meegedaan en dat uw het vervolg van de actie blijft volgen op http://www.kroonappels.nl/

Veel dank voor uw deelname. We hopen uw organisatie in de toekomst weer tegen te komen bij het Oranje Fonds. Mocht u op de hoogte willen blijven van onze projecten en ondersteuningsmogelijkheden, meld u dan aan voor onze gratis digitale nieuwsbrief op http://www.oranjefonds.nl/oranjefonds/  of volg ons op Twitter via #oranjefonds.

Met vriendelijke groeten,
Ronald van der Giessen
directeur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten