03 februari 2014

9e Textiel Café Assen

Alweer het 9e Textiel / Kunst Café Assen staat gepland en wel op 22 maart 2014 in Assen. In het Theatercafé van het I.C.O. aan Zuidhaege 2 van 13.00 tot 16.30 uur.

Twee kunstenaars staan deze dag in de schijnwerper.

Marja Griede -  beeldend kunstenaar
Corrie Galama-Sevinga  -  damasweefster
Marja Griede


haalt haar inspiratie uit de dingen die haar beroeren en bezig houden.
“ Ik blijf daarbij dicht bij mijzelf. Mijn werk is een voortdurend interactief proces tussen het onbewuste, het absurde en de realiteit. Daarbij maak ik gebruik van organische en vloeiende vormen. Ik vind het belangrijk om te uiten wat er spontaan in mij opkomt. Naast textiel gebruik ik heel veel verschillende materialen.
Geen materiaal is te gek om de oneindige wereld van het onbewuste, het absurde, de dromen, het gevoel en het verlangen in mijn objecten vast te leggen .”


Corrie Galama-Sevinga

“Als weefster heb ik me sinds 2006 gespecialiseerd in het weven van damast. Het spel van licht en schaduw intrigeert me en daar speel ik mee.”


Of je nu spint, breit, vilt, verft, quilt, vlecht, borduurt of weeft, je bent van harte welkom, want: Met dit textielcafé willen wij ongedwongen en in gezellige sfeer uitwisseling, interactie op gang brengen. Of je nu amateur bent of professional, ontwerpt of niet, is niet belangrijk: het is de bedoeling elkaar te inspireren en elkaars textiele en creatieve blik te verruimen en te verrijken.

Attentie: de tijdstippen van de presentaties zijn rond 13.30 en 15.00 uur. Vooraf en tussentijds is er ruimte voor uitwisseling, koffie/thee etc. Er is een informatietafel, waarop ook u uw informatie mag neerleggen (even ter plekke overleggen), en er is werk van de kunstenaars te zien!

Dit 9e noordelijke textielcafé is een initiatief van Weefnetwerk. www.weefnetwerk.nl


Voor meer informatie:
Betty Smit 06 18 44 73 56 laptopbetty@ziggo.nl
Coosje Suiveer 0598 - 321 101 coosje@suiveer.com
Joke Blaauw 0516 - 514 898 johanna.blaauw@planet.nl

Toegangsprijs leden Weefnetwerk € 5,--, niet leden € 7,50 (u betaalt bij binnenkomst; consumpties zijn niet inbegrepen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten