02 oktober 2014

CAL 2014 van Scheepjes start 3 oktoberWellicht heb je het al gelezen op de Scheepjes-facebookpagina: op 3 oktober start een nieuwe mystery CAL (Crochet a Long) van Scheepjeswol met Cotton 8.

In 12 weken tijd haak je met 12 kleuren een mooie, kleurrijke deken bestaande uit verschillende vierkantjes. Deze zijn geïnspireerd op kleurrijke, veelvormige vetplantjes, kan het niet anders dan een prachtproject worden. De eerste 10 weken worden de patronen voor de deken gepubliceerd. In weken 11 en 12 wordt aandacht besteed aan bevestigen en afwerking met rand.

 Wink - oftewel Marinke Slump - is een ontwerpster die houdt van vrolijk gekleurd haakwerk. Met meer dan 30.000 volgers is ze een beroemdheid in de haakwereld!

Op deze blog vind je de patronen als PDF én op de site van de Facebook group.
Het gaat op 3 oktober van start met de release van het eerste patroon.

Als je hieraan mee wilt doen en op schema blijft, heb je voor Kerst een deken. Cosy en warm voor jezelf of als modieus cadeau voor iemand die je dierbaar is.

Om het je gemakkelijk te maken is er een Mystery CAL-pakket samengesteld. De benodigde 26 bollen Cotton 8 in twaalf verschillende kleuren die samen een kleurrijke deken gaan vormen.

Naar het schijnt zijn de haakpakketen schaars. Gelukkig hebben veel Scheepjes-dealers al ruim ingekocht en pakketten op voorraad. Maar op 10 oktober is er een volgende release van de leverancier. Kortom, er is meer dan voldoende voor iedereen die deze mystery CAL wil volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten