07 oktober 2014

Mystery Blanket Nederland - #MBNL

De haaksters onder ons kunnen zich momenteel helemaal uitleven met de CAL 2014 van Scheepjes. Maar, voor de breisters staat er ook nog wat te wachten. Hieronder tref je informatie aan over de eerste
"Wat is de Mystery Blanket Nederland precies?"

Na jarenlang alleen maar Engelse Mystery Blankets is er nu eindelijk de eerste Nederlandse Mystery Blanket. Het ontwerp is van een Nederlandse ontwerpster, Gonny Albers. De gebruikte, hoge kwaliteit garen (+- 30 bollen) zijn van Nederlandse bodem (80% katoen, 20% acryl)!

Het leuke van een Mystery Blanket is dat je van te voren niet weet hoe je gebreide deken er uiteindelijk uit komt te zien. Het enige wat we van te voren meedelen is het thema. En het thema is.... Bohemian Chic!

De Mystery Blanket is een uniek project verspreid over zeven maanden en start op 1 december 2014. De deken is opgebouwd uit dertig verschillende vlakken die in maand zeven op een bepaalde manier aan elkaar gezet worden.
Je weet van te voren niet wat voor breipatronen je krijgt. De deken wordt gedurende de looptijd van zeven maanden NIET openbaar gemaakt, dus je doet mee aan een speciaal en uniek project!Alle informatie over deelname, kosten, een FAQ's vind je onder deze link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten