04 juli 2012

Brei je Brein

Bij de buren, in Hanzestad Deventer wordt een bijzonder evenement georganiseerd. Op 14 juli zal de eerste editie van het KOP-Festival plaatsvinden. Een ontdekkingstocht door ons hoofd waar kunst en wetenschap samenkomen in een cocktail van lezingen, experimenten, muziek-workshops, theater en beeldende kunst!
Het zal in meerdere zalen van het Burgerweeshuis, Filmhuis de Keizer en GGZ-instelling Dimence plaatsvinden tussen 14.00 en 22.00 uur!
Neuronen
Brei je brein!
Een bijzondere workshop waarin kunst en wetenschap elkaar ontmoeten: brei je brein! 
In samenwerking met Dol-op-Wol kan er op het KOP-festival flink gebreid en gehaakt worden. In navolging van het knit-a-neuron project gaan we tijdens het KOP-festival onze eigen hersencellen en uitlopers breien.


Ondertussen komen wetenschappers uitleggen wat je nu eigenlijk aan het breien bent. Psychiaters komen controleren of er geen steekje los zit! Onder begeleiding van drie kunstenaars worden alle brei-bijdragen omgevormd tot één groot kunstwerk dat the state of mind van het festival zal weergeven. 


We nodigen je uit om nu alvast mee te werken aan dit creatieve project door deel te nemen aan het brei-cafe op 5 juli in de winkel Dol op Wol in Deventer. 
Of, voor het geval je thuis al aan de slag wilt, hier zijn de patronen
14 juli, de hele dag, Burgerweeshuis, TuinGeen opmerkingen:

Een reactie posten