09 november 2017

TAA Zwolle - Najaarsverkoop

TAA Zwolle, een nieuwe naam? Nee, je kent de organisatie vast; Tesselschade - Arbeid Adelt.
Al 145 jaar een baken in de wereld van handwerken, handwerksters en studentes.
Inmiddels is de naam afgekort tot TAA met de lokale afdeling als aanvulling. In Zwolle zul je de naam nu tegen gaan komen als TAA Zwolle.

TAA verkoopt handgemaakte artikelen van hoogwaardige kwaliteit. De opbrengst van verkopen komt geheel ten goede aan het opleidingsfonds van TAA. Vanuit dit fonds schenkt TAA een bijdrage in de studiekosten. Zo worden zij in staat gesteld een vak- of beroepsopleiding te volgen.

TAA Zwolle deelt mee:

Woensdag 15 november bent u tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom bij  TAA Zwolle tijdens haar jaarlijkse najaarsverkoop in Het Engelse Werk, Het Engelse Werk 4, 8019 BM Zwolle. 

Misschien is TAA Zwolle bij u nog bekend onder de naam Tesselschade – Arbeid Adelt.
Op deze dag worden er veel nieuwe, handgemaakte, artikelen van hoogwaardige kwaliteit aangeboden. Sfeer- en seizoensartikelen voor donkere dagen, lederen tassen en schorten en ook gebreide accessoires.  De inmiddels bekende TAA artikelen voor o.a. baby, huishouden en bridge zullen natuurlijk niet ontbreken.

De artikelen zijn allemaal handgemaakt en worden zonder winstoogmerk verkocht. Op deze manier biedt TAA kansen voor vrouwen om economisch zelfstandig te worden door onder voorwaarden bij te dragen aan kosten voor studie en opleiding.
Om dit te kunnen realiseren stellen bieden wij ook de mogelijkheid tot donatie of lidmaatschap.  Meer informatie over ons kunt u lezen op de website http://www.tesselschade-arbeidadelt.nl/
Wij hopen u op 15 november te ontmoeten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten